Leveringsvoorwaarden Magro-Service
afdrukken   

Prijzen
- prijzen op de website zijn in € (euro) en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld
- prijswijzigingen en/of vergissingen voorbehouden
- prijzen zijn exclusief verzendkosten (zie onder) en exclusief eventuele installatiekosten
- prijzen, afbeeldingen, omschrijvingen en specifikaties op deze website dienen officieel slechts ter indikatie, als u zeker wilt zijn over deze zaken, stuur dan eerst een mailtje voordat u bestelt.
Een prijs is pas definitief als deze door Magro-Service schriftelijk bevestigd is middels een opdrachtbevestiging.

Betaling
- vooruit betalen: het artikel wordt verstuurd na ontvangst van de betaling op onze bank- of girorekening. (zie toelichting hieronder)
- rembours: u betaalt aan de pakketdienst bij aflevering van het pakket. (zie toelichting hieronder)
- levering op rekening: dit is alleen mogelijk voor vaste klanten, overheidsinstellingen, etc.

Verzendkosten
Bestellingen onder € 200,- worden belast met € 7,50 verzendkosten en € 0,00 brandstoftoeslag, indien vooruit wordt betaald.
Grote/zware artikelen met een lage waarde worden niet per post verstuurd.
Levering onder rembours is mogelijk. Wij berekenen dan altijd (een deel van) de rembourskosten: € 20,-.
Levering op rekening worden altijd belast met € 10,- administratie/verzendkosten

Alle verzendkosten zijn inclusief transportverzekering (u loopt dus nooit zelf risico).
Tarieven gelden voor bestellingen van maximaal 5 kg met een waarde van maximaal € 500,-.
Voor zwaardere / duurdere zendingen of buitenlandse leveringen gelden hogere verzendkosten, zie de toelichting hieronder.

Bestellen
U kunt bij ons bestellen middels de bestelbon op de website of per e-mail.
Vermeld bij uw bestelling de volgende gegevens:
- uw naam en volledig adres (indien afwijkend faktuuradres gewenst is dat duidelijk vermelden!)
- uw e-mail-adres (als dit afwijkt van het in uw e-mail programma ingestelde adres)
- het gewenste product, aantal en de prijs (om misverstanden te voorkomen)
- de gewenste manier van betaling (rembours / vooruit / op rekening)
- de gewenste manier van verzending indien u een bepaalde voorkeur hebt, zie onder

Opdrachtbevestiging
U krijgt van ons doorgaans binnen enkele uren een bevestiging van uw order met een opgave van de exakte kosten en levertijd. Als u zelf geen prijs en/of verzendkosten vermeldt bij uw bestelling krijgt u van ons altijd eerst het verzoek om te bevestigen dat u akkoord bent met de totale kosten (dit o.a. omdat er klanten zijn die geen order/verzendkosten willen betalen ...).
NB: Bestellingen worden in principe direkt verwerkt. Het is dus niet mogelijk om een bestelling bijvoorbeeld een dag later te annuleren!
Voor artikelen, die niet in voorraad zijn en waarvan u de levertijd te lang vindt, kunt u de bestelling vanzelfsprekend annuleren, mits u dat binnen 1 dag na ontvangst van onze opdrachtbevestiging laat weten.

Levertijd:
De meeste artikelen, die u op onze website vindt, worden uit voorraad geleverd en kunt u binnen 3 werkdagen in huis hebben. Als de levertijd langer is, krijgt u van ons eerst bericht en kunt u beslissen of de langere levertijd akkoord is.
NB: pakketdiensten leveren meestal de volgende werkdag, dit wordt echter NIET gegarandeerd en wij kunnen dus ook NIET met zekerheid zeggen op welke dag u uw bestelling krijgt. Het is NIET mogelijk een bestelling te versturen, zodat u het dezelfde dag nog in huis hebt. Wij maken geen gebruik van TPG Post, omdat de aankomst van uw bestelling niet gegarandeerd wordt en niet verzekerd is!

Verzending:
Bestellingen worden verzekerd verstuurd met GLS (General Logistics Systems, de vroegere NPD). Voor de pakketdiensten geldt: er wordt alleen bezorgd op werkdagen, tijdens kantoortijd. Het is NIET mogelijk om een afspraak te maken over het tijdstip van bezorging; het is ook NIET mogelijk om pakketten 's avonds of in het weekend te laten bezorgen.
GLS: als u niet thuis bent krijgt u ้้n herkansing voor bezorging. U krijgt een kaartje in de bus om een nieuwe datum en/of plaats af te spreken. Als u overdag weinig thuis bent kan de GLS niet bezorgen!

Afhalen
In verband met verschillende locaties van ons kantoor en magazijn is het zelf afhalen van bestellingen meestal niet mogelijk. Telefonisch overleg is aanbevolen.

Toelichting vooruit betalen:
Het totaalbedrag kan direct worden betaald middels iDeal of PayPal of per bankoverschrijving.
Bedrag overmaken naar ING rekening NL15 KNAB 0255426534 t.n.v. Magro-Service te Vledder.
Wij adviseren u om bij vooruitbetaling eerst uw bestelling via e-mail aan ons door te geven; het betreffende artikel wordt dan gedurende 1 week voor u gereserveerd en verstuurd als uw betaling bij ons binnen is. Wij versturen g้้n pakketten op basis van een kopie betalingsopdracht, faxbevestiging van een bank o.i.d. aangezien dit geen geldig bewijs van betaling is. NB: wanneer u betaalt vanaf een bank naar ING of v.v., houdt er dan rekening mee, dat het 1-3 werkdagen kan duren, voordat wij uw betaling ontvangen. Desgewenst sturen wij u bij vooruitbetaling (van grote bedragen) een proforma faktuur per post/fax. Een factuur wordt altijd bij de zending meegestuurd.

Toelichting rembours:
U betaalt bij aflevering van het product aan de pakketdienst. De standaard (bijdrage in de) rembourskosten van € 20,00 gelden voor bestellingen met een maximale waarde van € 500. Voor duurdere zendingen wordt een toeslag berekend van 1% van het remboursbedrag boven € 500. Het maximum rembours bedrag is € 2.500,- via GLS.

Buitenland:
Voor levering naar landen buiten Nederland geldt een minimum orderbedrag van € 50,- verhoogd met extra verzendkosten.
Buitenlandse leveringen moeten altijd vooruit worden betaald op onze bankrekening (geen rembours, creditcards, betaling met cheques)
Zorg ervoor dat de betaling volledig op uw kosten wordt uitgevoerd, anders ontvangen wij niet het volledige bedrag! Als u een BTW-nummer hebt en BTW vrije levering wenst, vermeld dan duidelijk uw BTW nummer en bijbehorende bedrijfsnaam bij de bestelling. Onze bankgegevens voor buitenlandse betalingen zijn:
rekeningnummer: IBAN: NL15 KNAB 0255426534, BIC/SWIFT code: KNABNL2A
rekeninghouder: Magro-Service, De Rolle 16, NL-8381 CP Vledder

Garantie / aansprakelijkheid
Bij de meeste producten is minimaal de fabrieksgarantie van 2 jaar t.a.v. fabricagefouten van toepassing.
Voor sommige producten kunnen aanvullende garantie regelingen gelden.
NB: Garantie houdt niet in dat u bij een defect direct nieuwe apparatuur krijgt. Wij hanteren wel de DOA (Dead-On-Arrival) regel, waarbij wij het defecte toestel vervangen door een nieuw toestel indien er een technisch mankement optreedt binnen 1 maand na levering.
Wanneer een product binnen de garantieperiode defect raakt zorgen wij dat het product binnen een redelijke tijd gerepareerd wordt.
Lees de garantievoorwaarden elders op onze site en welke zijn toegevoegd aan onze artikelen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor enige (vervolg)schade, in welke vorm dan ook, die u eventueel zou ondervinden door het niet of niet korrekt funktioneren van een door ons geleverd product. In geval van aantoonbare schade is onze aansprakelijkheid in ieder geval beperkt tot maximaal de aankoopprijs van het bij ons gekochte artikel.

Omruil/Retour
Wanneer u als priv้-gebruiker artikelen bij ons koopt via internet kunt u die NIET zonder overleg retour sturen of ruilen.
De in de wet geregelde bedenktijd van 14 dagen is van kracht. Dit betekent, dat u binnen 14 dagen, nadat u uw bestelling heeft ontvangen, kunt terugkomen op uw besluit tot aankoop. Uw besluit om de aankoop ongedaan te maken kunt u doen per e-mail, waarbij u de van ons gekregen orderbevestiging aan ons stuurt met de mededeling, dat u deze order annuleert.
Mocht u de bestelde goederen al ontvangen hebben, dan volstaat het om deze goederen in staat van nieuw aan ons te retourneren, waarbij u de (copie)factuur meestuurt, met daarop de annulatie-reden vermeld. Wij zullen het aankoopbedrag, verminderd met de verzendkosten, dan terugbetalen.
Overleg altijd eerst voordat u een artikel terugstuurt!
De verzendkosten van een retourzending zijn voor rekening van de koper.
NB: Verzendkosten zijn gemaakt en worden nooit vergoed.
Wanneer artikelen onvolledig, beschadigd en/of ongefrankeerd geretourneerd worden behouden wij ons het recht voor daarvoor kosten in rekening te brengen.
Sommige artikelen zoals software, licenties en memory-producten zijn uitgesloten van omruil of retour.
Wij behouden ons het recht voor om retourkosten in rekening te brengen bij omruil of retournering van bestelde artikelen, bijv. in het geval dat u een fout artikel besteld hebt.

Thuiswinkel-Voorwaarden
Magro-Service erkent de Algemene Voorwaarden voor winkelen via o.a. internet en verklaart deze voorwaarden van toepassing op transakties, welke tot stand komen tussen Magro-Service en haar clienten.
Bovendien heeft Magro-Service het keurmerk van MKB (Midden- en Kleinbedrijf) voor betrouwbare internetshops.

Vledder, 1 januari 2004 (aangevuld op 11-05-2004 met Thuiswinkel-Voorwaarden; op 01-10-2012 met btw-wijziging, op 1 juni 2014 met wijziging regelgeving webwinkels; op 15 aug. 2015 met wijziging verzendkosten)